Supervisie/leertherapie

Supervisie

De supervisie is in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut, EMDR-practitioner of schematherapeut. Ik werk graag met vooraf opgestelde doelen, en vind het tegelijkertijd belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandachtspunten en actuele thema's.

 


Leertherapie

Leertherapie richt zich op het persoonlijke functioneren van de cognitief gedragstherapeut i.o. 

Bij aanvang van de leertherapie inventariseren we samen uw persoonlijke ontwikkelpunten die van belang zijn voor uw beroepsuitoefening. Vervolgens maken we afspraken over de methoden die wij gaan inzetten om hieraan te werken. U kunt hierbij denken aan alle binnen de cognitief gedragstherapeutische methodiek passende interventies inclusief ACT, mindfulness en compassietraining.


n=1 begeleiding

In het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut wordt er een eindverslag gemaakt. De n=1 of n=2 studie is een verslag van één of twee behandelingen inclusief theoretische onderbouwing en als afsluiting een reflectie over het geheel. Het is het sluitstuk van de opleiding waamee u laat zien dat u de cognitief gedragtherapeutische methodiek voldoende beheerst. Indien gewenst stellen we samen een tijdspad op, volg ik elke fase van de behandeling, draag ik ideeën aan voor literatuuronderzoek en lees ik mee.


Praktisch

Supervisie kan individueel, in tweetallen of in groepen gegeven worden, in mijn praktijk of op locatie op maandagen en vrijdagen. Individuele supervisie en n=1 begleiding geef ik ook via Skype/Facetime. Leertherapie geef ik individueel. Praktijk de Ridder, psychotherapie & supervisie

Contact

06-12 7654 54

info@carinderidder.nl

© 2014-2019 Praktijk de Ridder

Disclaimer

Privacystatement

SiteLock

Adres per 1 november 2018

Brinkgreverweg 222

7415 CJ Deventer